Tetőfedő anyagok

Tetőcserepek

Elképesztő választék hagyományos és modern tetőcserép fajtákból, amikhez mind kedvező árakat tudunk biztosítani.

Tetőablakok

A tetőablakok legkorszerűbb fajtáit is megtalálja nálunk, legyen szó biztonsági, energiatakarékos, vagy egyéb egyedi kivitelezésről.

Fénycsatornák

Nincs mód ablak elhelyezésére? A fénycsatornák beépítésével a sötét és ablaktalan helyiségek is részesülhetnek természetes fényben.

BELSŐ ÉS KÜLSŐ ÁRNYÉKOLÓK ABLAKRA

A tetőtéri ablak árnyékolók mérsékelik a benti hőmérsékletet a meleg nyári napokon, és bent tartják a meleget a téli éjszakákon.

Padlásfeljárók

Összecsukható padlásfeljáró lépcsők kedvező áron, amik nem csak kényelmesek, de jóval olcsóbbak a fix kivitelezésnél.

Forgalmazott márkák

További információért küldjön üzenetet!

Tetőfedő anyagok a Titán-betonnál

Építőanyag kereskedésünk 30 év tapasztalat után elképesztő választékot tud biztosítani tetőfedő anyagokból minden építkező és kivitelező számára. Tetőfedő partnereink szakmai segítsége alapján természetesen a vevőink rendelkezésére állunk a megfelelő tetőfedő anyag kiválasztásában is. A megrendelt termékek kiszállítását a gyártóval egyeztetett időpont alapján vállaljuk: a végén úgy is velünk jár a legjobban!

A Titán-Betonnál a legszínvonalasabb tetőcserepek és tetőablakok fajtái közül válogathat, de ezenfelül fénycsatornákat, árnyékolókat, és padlásfeljárókat is megtalál kínálatunkban. A Terran, Bramac, Tondach, Creaton, és Leier tetőcserepekkel számos stílus és modern megoldás közül válogathat, és a Velux és Fakro tetőtéri ablakok összehasonlítását is könnyebben elvégezheti segítségünkkel, akármilyen kivitelezésről is van szó.

Kedvező fénycsatorna árainknak köszönhetően pedig a sötétebb helyiségekhez is tudunk megfizethető megoldást nyújtani, ahol nincs lehetőség tetőablak beépítésére.

Az építőanyag kereskedésünkben elérhető árnyékolókkal nem csak a beltéri fényviszonyokat, de még a hőmérsékletet is szabályozni lehet.

Végül a Fakro padlásfeljárókkal biztonságos és kényelmes feljutást biztosítunk az ingatlanok padlásteréhez. …Velünk a végén is jól jár!

Aktuális tetőfedő anyag árainkért lépjen velünk kapcsolatba és kérjen tőlünk árajánlatot!

Építőanyag kereskedésünk helyszíne

Küldjön nekünk üzenetet

Adatkezelés