Térkő és
Szegélykő

Térkövek

Lenyűgöző térkő választék a legkedveltebb térkő fajtákból, kedvező árakkal. Nézze meg, hogy milyen típusok vannak kínálatunkban!

Térkő szegélykövek

Beton szegélykövek a térkő burkolatok hatékony megtámasztásához. Felhasználható kertekhez, járdákhoz, és medencékhez is!

Forgalmazott márkák

Barabás téglakő

Semmelrock

Leier

Kavicsbeton

További információért küldjön üzenetet!

Térkőrendszerek a Titán-betonnál

Építőanyag kereskedésünk bőséges választékot tud biztosítani különféle térkőrendszerekből minden építkező és kivitelező számára. A térkövek helyszíni kiszállítását is biztosítjuk: így a végén úgy is velünk jár a legjobban!

A Titán-Betonnál a legnépszerűbb térkő fajták közül válogathat, amelyekhez mind tudunk Önnek versenyképes árakat biztosítani. Kínálatunkban megtalálja a Leier, Semmelrock, Barabás, valamint a Kavics Beton térkő és szegélykő típusoknak a legszebb és legidőállóbb példányait. A Titán-Betonnál szinte minden alkalmazási területhez megtalálhatja azt, amit keres. Teherbírási és a zöld felületek megtartási igényektől függően gyephézagos, Zengő, Bakony, Séd, és még Gránit térkő típusokat is tudunk biztosítani, így mind a kerti részekhez, mind a gépjárműforgalomnak kitett területekhez is megtalálhatja a legmegfelelőbb megoldást. Ha pedig ki szeretne lépni a térkövek „hagyományosan” szürke világából, akkor akár a Barabás téglakő, valamint a Gerecse térkő őszi falevelek színeire emlékeztető kivitelezését is választhatja.

A burkolatok hatékony megtámasztásához a Leier, Semmelrock, Barabás, és Kavics Beton kerti térkő szegélykövek terén is széles választékot tudunk biztosítani járdákhoz, teraszokhoz, kerékpáros utakhoz, de akár lépcsők kialakításához is.

Gépjárműforgalom esetén, a magasabb teherbírási igények miatt erősített kerti térkő szegélyt is tudunk nyújtani. Aktuális térkőrendszer árainkért lépjen kapcsolatba építőanyag kereskedésünkkel és kérjen tőlünk árajánlatot! Együttműködéstől függően további térkő akciókra is számíthat!

Építőanyag kereskedésünk helyszíne

Küldjön nekünk üzenetet

Adatkezelés