Generálkivitelezés

Generálkivitelezőt keres? Vegye fel velünk a kapcsolatot!

TÁRSASHÁZ GENERÁLKIVITELEZÉS.

Generálkivitelező cégünk már több évtizede foglalkozik kulcsrakész társasházak építésével. A Titán-Betonban megbízhat és nyugodt lehet, hogy határidőre átadja Önnek álmai otthonát!

Ingatlanfejlesztés vállalatoknak és önkormányzatoknak.

A Titán-Beton a B2B és az állami (Önkormányzati) piacon is folyamatosan, aktívan vesz részt. Nekünk nem jelent gondot egy ipari csarnok, irodaház, orvosi rendelő, vagy akár egy buszváró megépítése sem.

REFERENCIÁK A TITÁN-BETON GENERÁLKIVITELEZÉSI MUNKÁIBÓL.

Cornerpark

Saját beruházásban épült 96 lakásos lakóház

Fecskeház

Saját beruházásban épült 7 lakásos társasház

Kultúrház Kétvölgy

Kétvölgy Önkormányzatának megrendelésére végeztük az épület felújítását

Rabacsa Szentgotthárd

A Rabacsa Metaltechnik megrendelésére építettük

ÉPÍTŐIPARI GENERÁLKIVITELEZÉS ÉS ENERGIATAKARÉKOS TÁRSASHÁZ ÉPÍTÉS A TITÁN-BETONNÁL.

Egy építésznek, építőmérnöknek  a legnagyobb siker, amikor egy terv valósággá válik a munkája nyomán. A hab a tortán, amikor a saját gondolataiból született tervet valósíthatja meg…

Nekünk, a Titán-Beton tulajdonosainak, és valamennyi kivitelezéssel foglalkozó szakemberünknek küldetésünkké vált az építés.

Hisszük, valljuk, és a mindennapokban  tartjuk is magunkat ahhoz, hogy a kivitelezés csak úgy lehet a szakma csúcsa, ha minden egyes építményünket a sajátunknak tekintünk, és a teljes befejezését követően is „családtagként” kezeljük. Minden épületnek, szerkezetnek, elkészült projektnek „lelke” van és vevőink csak a legjobbat, legszebbet láthatják belőle. Megbízóink, akik hisznek a tudásunkban, teljesítményünkben, egy percig nem kételkedhetnek, mert biztosak akarnak lenni az eredményben: a sikerrel fognak szembesülni, és ezért nekünk mindent meg kell tennünk.

Megrendelőinknek nem kell foglalkoznia az építés során felmerülő apróbb problémákkal, mert ezek megoldása a mi feladatunk, és eddig minden esetben beigazolódott, hogy a VÉGÉN mindenki VELÜNK JÁR A LEGJOBBAN.

Bármilyen építőipari generál kivitelezési munkáról  van szó, minden alkalommal az igények pontos felmérésével kezdünk, hogy pontosan azt nyújthassuk megrendelőnknek, amit szeretne. Feladatunk egészen addig tart, amíg átadjuk a kulcsrakész építményt, aminek a kivitelezésével megbízott bennünket.

Ez a mindennapokban azt jelenti, hogy az összes terhet levesszük a válláról: megoldjuk a szükséges engedélyek beszerzését, elkészítjük a tervrajzokat, folyamatos minőség ellenőrzést végzünk, és természetesen összehangolunk minden olyan munkafolyamatot, ami szükséges az adott társasház, irodaház, vagy csarnok generál kivitelezéséhez.

Így tehát amennyiben a Titán-Betont választja, akkor nem csak abban lehet biztos, hogy hosszú távon  tökéletes  a végeredmény, hanem abban is, hogy a munka alatt minden olyan stressztől és idegeskedéstől megkíméljük Önt, amit az építőiparban járatlan építtetők elszenvedhetnek, amennyiben nem bíznak meg egy jó kivitelezőt.

Az állandó telefonálgatás, egyeztetés, a problémamegoldások hiánya felőröli a „civil” közreműködőt. Ezzel szemben a Titán-Beton megbízása esetén kényelmesen, nyugodtan kísérheti figyelemmel a fejlesztését úgy, hogy mindvégig teljes rálátása lesz az éppen zajló munkafolyamatokra, bármikor egyeztethet a tervdokumentációval kapcsolatban és a munka befejezéséig  felügyelheti, hogyan zajlanak a Titán-Beton munkatársai által végzett generálkivitelezési munkálatok.

Széleskörű építőanyag ismeretünknek köszönhetően minden  építőipari munkát probléma nélkül  tudunk elvégezni úgy, hogy minden egyes apró részletre figyelünk azért, hogy Önnek ne kelljen. Legyen az akár egy társasház vagy bármilyen más épület alapozása, gépi földmunka,  szerkezetépítés, burkoló és épületgépészeti munka, egészen az  utolsó simításokig, mint a festés és mázolás.

Széles gépparkunknak és szakképzett munkatársainknak köszönhetően a speciális kivitelezést igénylő munkákat is elvégzünk.

Keressen bennünket, mondja el nekünk igényeit, bízzon meg a feladattal, és rövid időn belül már át is veheti az elkészült építményt, anélkül, hogy a generál kivitelezés folyamata alatt háttérbe kellene szorítania családját, barátait, munkáját, hobbijait, megterhelve egészségét és nyugalmát!

Ne feledje: a végén úgy is velünk jár a legjobban!

 

Küldjön nekünk üzenetet

Adatkezelés