Gipszkarton profilok

Gipszkartonok

NORGIPS és RIGIPS építőlemezek és perforált akusztikus gipszkartonok széles választéka: ezek a termékek több felhasználási területen is megállják a helyüket.

Gipszkarton profilok

RIGIPS gipszkarton profilok és tartozékok: nálunk minden kiegészítő elemet megtalál (csavarok, beütőék, állítható kengyel stb.), ami elengedhetetlen a minőségi szárazépítészeti munkákhoz.

Gipszkarton rendszerek

NORGIPS gipszkarton rendszerek, amelyekkel a legmagasabb szárazépítészeti követelmények is teljesíthetők, akár hangszigetelésről, akár tűzállóságról van szó.

Forgalmazott márkák

Norgips

További információért küldjön üzenetet!

GIPSZKARTON PROFILOK ÉS RENDSZEREK A TITÁN-BETONNÁL

Építőanyag kereskedésünk rengeteg tapasztalatot szerzett az elmúlt három évtizedben, hogy az építkezőknek és kivitelezőknek a gipszkarton elemek, rendszerek, és profilok terén is hatalmas választékot tudjon biztosítani, versenyképes árakkal. Arról nem is beszélve, hogy a megrendelt anyagoknak a helyszíni szállítását is vállaljuk, ezzel megkönnyítve a szárazépítészeti munkák kivitelezését. Egy biztos: a végén úgy is velünk jár a legjobban!

Építőanyag kereskedésünknél olyan szárazépítészeti termékek közül válogathat, amelyekkel a széleskörű belsőépítészeti funkciók mellett a különböző esztétikai igénynek is eleget tud majd tenni.

A Titán-Betonnál megtalálja a NORGIPS és RIGIPS gipszkartonok teljes kínálatát. A fal- és mennyezeti burkolatok kivitelezéséhez rengeteg korszerű megoldás közül választhat: minden felhasználási területhez a legmegfelelőbb építőanyagokat tudjuk biztosítani.

Igény szerint választhat ütésálló gipszkartont, de akár a tűzállóság és hangszigetelés legmagasabb követelményeinek megfelelő építőlemezeket is tudunk Önnek nyújtani. Sőt, akár röntgensugárzás-védelemmel ellátott gipszkartonokat is tudunk biztosítani kórházak és rendelők felépítéséhez!

Velünk hatékonyan dolgozhat: aktuális gipszkarton, és építőanyag árainkért keressen fel minket az elérhetőségeinken és kérjen tőlünk árajánlatot!

Építőanyag kereskedésünk helyszíne

Küldjön nekünk üzenetet

Adatkezelés