Építőanyag kereskedés

ÉPÍTŐANYAGOK A TITÁN-BETON ÁRUHÁZÁBAN

Tetőfedő anyagok

Könnyű és fémlemezes tetőfedő anyagok széles választéka: tetőcserepek, tetőablakok, fénycsatornák, ablak árnyékolók, valamint padlásfeljárók is megtalálhatók építőanyag kereskedésünkben.

Térkőrendszerek

Térkövek és térkő szegélykövek bámulatos választéka, kedvező árakon. Anyag és szín terén is lesz miből válogatnia: válassza ki a legmegfelelőbb megoldást kerthez, járdához, vagy akár medencéhez!

Hőszigetelés

Homlokzati és kőzetgyapot szigetelés, és még rengeteg más szigetelőanyag megtalálható építőanyag kereskedésünkben, hogy a lehető legjobb hőszigetelő rendszereket választhassa ki ingatlanjához.

JÁRÓLAP, CSEMPE

Kültéri járólapok konyhához, és a fürdőszoba felszerelések legjava is megtalálható a TITÁN-BETON építőanyag áruházában. Válogasson kedvére hideg és meleg burkolat megoldásaink közül!
FÜRDŐSZOBABÚTOROK

FÜRDŐSZOBABÚTOROK

A fürdőszoba felszerelések legjavát is megtalálja az építőanyag kereskedésünkben. Válogasson bátran a legmodernebb csaptelepek, szaniterek, és egyéb fürdőszobabútorok közül!

Gipszkarton, Szárazépítészet

Különféle gipszkarton profilok, rendszerek, és tartozékok: nálunk minden szükséges építőanyagot megtalálhat kedvező áron, ami a szárazépítészeti kivitelezésekhez szükséges.
További információért küldjön üzenetet!

ÉPÍTŐANYAG KERESKEDÉSÜNK: KEDVEZŐ ÁRAK, ÁLLANDÓ MINŐSÉG

A Titán-Beton építőanyag kereskedése már évtizedek óta van jelen a Vas Megyei építőipari piacon: szakértő kollégáink hozzáértő szakmai segítsége mellett hatalmas választékot tudunk Önnek biztosítani a legkorszerűbb építőanyagokból, mindezt pontos, hatékony kiszolgálással. A kedvező ajánlatok mellett kiváló építőanyag ismeretünknek köszönhetően mindig meg tudjuk Önnek találni a legmegbízhatóbb megoldásokat. Arról nem is beszélve, hogy az építőanyag áruházunkból megrendelt termékek helyszíni kiszállítását is vállaljuk.

Meglátja: a végén úgy is velünk jár a legjobban!

A Titán-Betonnál a legszínvonalasabb építőanyag fajták közül válogathat: a hagyományostól a legmodernebbig nálunk szinte minden típust megtalál.

Tetőfedő anyagok széles skálája kapható nálunk: Bramac, Creaton, Leier, és Terran tetőcserepek, valamint a Fakro és Velux tetőtéri ablakok választékát is összehasonlíthatja építőanyag áruházunkban. A benti fény és hőmérséklet szabályozásához pedig belső és külső árnyékolókat is választhat az ablakokhoz. Ha pedig nincs mód egyes helyiségeknél tetőtéri ablak beépítésére, akkor fénycsatornákat is megrendelhet tőlünk, hogy a fényszegény helyiségek se maradjanak figyelmen kívül. Sőt, még összecsukható Fakro padlásfeljárók is találhatók a kínálatunkban!

Építőanyag kereskedésünkben a Semmelrock, Kavics Beton, Leier, valamint a Barabás térkő és szegélykő típusok legjavát tudjuk Önnek biztosítani. Mivel többféle termék közül válogathat, gyakorlatilag minden alkalmazási területhez megtalálja majd a legmegfelelőbb megoldást, és akár színesebb változatok közül is válogathat, ha épp nem a klasszikus szürke térköveket keresi. Akár a nagy teherbíró képesség, akár a zöld területek megőrzése a cél, nálunk minden igényre van megoldás, és bizonyos esetekben még térkő akciókat is tudunk Önnek nyújtani. A burkolatok megtámasztásához pedig nézzen szét szegélykő kínálatunkban is!

Talán nem is gondolná,  milyen sokféle hőszigetelő anyag közül lehet már válogatni a Titán-Beton  építőanyag áruházában: a Bachl, Masterplast, valamint Austrotherm EPS és XPS lapokat, továbbá Isover kőzetgyapot, valamint üveggyapot hőszigetelési rendszereket is megtalálja nálunk széles választékunkban. És még további hőszigetelési megoldások is megrendelhetők tőlünk, mint például számos poliuretán és egyéb hőszigetelő habok, vagy a Weber homlokzati hőszigetelés rendszerek.

Sőt, a Titán-Beton építőanyag kereskedése még fürdőszoba és konyhafelszerelés terén is megállja a helyét. Számos meleg-, valamint hidegburkolat megoldás közül válogathat nálunk: Jaf Holz laminált padlók, Kludi és RAVAK fürdőszoba bútorok, szaniterek, Hasgrohe csaptelepek, és a Zalakerámia falicsempék komplett választéka is elérhető építőanyag áruházunkban. Széles szín és mintaválaszték, gazdaságos vízfogyasztási technológiák: minden feltétel adott álmai konyhájához és fürdőszobájához!

És akkor még szót sem ejtettünk az építőanyag kereskedésünkben elérhető szárazépítési termékekről: a Titán-Betontól megrendelhető RIGIPS és NORGIPS gipszkartonok számos belsőépítészeti funkciót képesek ellátni, így akár hangszigetelt, tűzálló, ütésálló, de még sugárzásvédő gipszkarton profilokhoz is tudunk nyújtani különböző tartozékokat.

Egy biztos: nálunk minden építkező és kivitelező megtalálja majd a helyzethez legmegfelelőbb szárazépítészeti megoldásokat.

És még a felsoroltakon felül is találhat számos egyéb építőanyagot áruházunkban, úgyhogy mindenképp érdemes végignéznie a teljes kínálatunkat: szinte biztos, hogy meg fogja találni azt, amit keres.  …mert a végén úgyis velünk jár a legjobban!

Aktuális építőanyag árainkért lépjen velünk kapcsolatba és kérjen tőlünk árajánlatot!

Építőanyag kereskedésünk helyszíne

Küldjön nekünk üzenetet

Adatkezelés