Fürdőszobabútor, szaniter, csaptelepek

Szaniterek

Szaniterek

RAVAK kerámia szaniterek, amik tökéletesen ötvözik a hagyományost a modernnel: így mindenképpen tartós, és egyben esztétikus WC-t, bidét, és mosdókagylót kaphat a fürdőszoba.
FÜRDŐSZOBABÚTOROK

Fürdőszoba bútorok

RAVAK és KLUDI fürdőszobai bútorok és kiegészítők széles kínálata. Kiváló alapanyagok, klasszikus és innovatív dizájnnal!
MOSOGATÓ ÉS MOSDÓ CSAPTELEP

MOSOGATÓ ÉS MOSDÓ CSAPTELEP

Hansgrohe csaptelepek fürdőszobába, amelyek nem csak sokféle stílusirányzatban kaphatók, de új technológiákkal a gazdaságos vízfogyasztást is elősegítik.

Forgalmazott márkák

Tboss

Ravak

Kludi

Hansgrohe

További információért küldjön üzenetet!

FÜRDŐSZOBABÚTOROK A TITÁN-BETONNÁL

Építőanyag kereskedésünk  minden építkező és kivitelező számára hatalmas választékot tud biztosítani a fürdőszobabútorok terén is. Ráadásul minden szaniter, valamint mosogató és mosdó csaptelep helyszíni kiszállítását is meg tudjuk oldani: a végén úgy is velünk jár a legjobban!

A Titán-Betonnál a legkorszerűbb fürdőszoba felszerelések közül válogathat, amelyekhez mind tudunk Önnek kedvező árakat nyújtani: így még a legjobb bútorok sem megfizethetetlenek nálunk. Építőanyag kereskedésünknél megtalálja a teljes Tboss kínálatot, valamint a RAVAK és a Kludi fürdőszoba bútorok és szaniterek legszebb darabjait is. Ezenfelül még Hansgrohe csaptelepeket is beszerezheti tőlünk: a Titán-Beton kedvező építőanyag áraival és hatalmas választékával minden feltétel adott ahhoz, hogy kialakíthassa álmainak fürdőszobáját!

Fedezze fel a modern kor kényelmével járó technológiák előnyeit: a szenzoros Kludi csaptelepek például sokkal higiénikusabb módon használhatók az érintésmentes működésüknek köszönhetően, ami a későbbi tisztításukat is nagyban megkönnyíti. A termosztátos csaptelepekkel pedig már előre be tudja majd állítani, hogy pontosan milyen hőmérsékletű vízzel óhajt zuhanyozni. És még közel sem fedtük le a teljes kínálatunkat.

Aktuális fürdőszobabútor árainkért lépjen kapcsolatba építőanyag kereskedésünkkel és kérjen tőlünk árajánlatot!

Építőanyag kereskedésünk helyszíne

Küldjön nekünk üzenetet

Adatkezelés