Hőszigetelő rendszerek

XPS (EXTRUDÁLT) HŐSZIGETELŐ LAPOK

Az XPS lapok nem véletlen számítanak univerzális megoldásnak a hatékony szigeteléshez. Kiemelkedő élettartammal rendelkező, környezetkímélő anyag.

EPS (EXPANDÁLT) LÉPÉSÁLLÓ SZIGETELÉS

Remek megoldás homlokzati hőszigeteléshez, amivel látványosan javítható az épületek födémszerkezeteinek a lépéshang szigetelése.

FORMAHABOSÍTOTT TERMÉKEK HŐSZIGETELÉSHEZ

Különleges polisztirol habok, amik gyöngyös szerkezetükkel még tartós nedvesség esetén is kiváló hőszigetelést tudnak biztosítani.

POLIURETÁN (PIR) HŐSZIGETELÉS

A poliuretán hab különösen hatékony szigetelési megoldás, ami kiváló választás a komolyabb szigetelési szükségekkel rendelkező területek számára.

ÜVEGGYAPOT HŐSZIGETELÉS

Az üveggyapot jócskán tud javítani egy épület hangszigetelésén, az üvegszövet hálókat pedig leginkább homlokzati hőszigeteléshez ajánljuk.

KŐZETGYAPOT SZIGETELÉS

Leggyakrabban garázsoknál, pincéknél, árkádfödémeknél, de akár kandallókhoz is használható hőszigetelő anyag.

Forgalmazott márkák

Austrotherm

Baumit hőszigetelő lemezek

Masterplast hőszigetelés

Bachl

Weber

ISOVER

További információért küldjön üzenetet!

HŐSZIGETELŐ ANYAGOK A TITÁN-BETONNÁL

Építőanyag kereskedésünk több sikeres projekt tapasztalata után bőséges választékot tud biztosítani különféle hőszigetelő rendszerekből minden építkező és kivitelező számára, aminek a helyszíni kiszállítását is meg tudja oldani: a végén úgy is velünk jár a legjobban!

A Titán-Betonnál a leghatékonyabb hőszigetelési megoldások közül válogathat, amelyekhez mind tudunk Önnek kedvező árakat nyújtani. Kínálatunkban megtalálja a Weber homlokzati hőszigetelés rendszereket, az Austrotherm, Bachl, valamint Masterplast XPS és EPS lapokat, továbbá Poliuretán és egyéb hőszigetelő habokat, és még az Isover üveggyapot, illetve kőzetgyapot szigetelési rendszereket is.

Széles választékunknak köszönhetően minden típusú épülethez és helyzethez a legmegfelelőbb hőszigetelési megoldást fogja megtalálni a Titán-Betonnál! Aktuális hőszigetelés anyag árainkért lépjen kapcsolatba építőanyag kereskedésünkkel és kérjen tőlünk árajánlatot!

Építőanyag kereskedésünk helyszíne

Küldjön nekünk üzenetet

Adatkezelés