Csempe, járólap

CSEMPÉK

Csempék

Szédítően nagy Zalakerámia csempe és padlólap választék, amivel rengeteg fürdőszoba vagy konyha variáció alakítható ki.

Laminált padló

Rétegelési eljárással készült, kopásálló Jaf Holz laminált padlók, amelyek nagy karbantartást sem igényelnek. Kiválóan alkalmazható padlófűtéshez.

Forgalmazott márkák

Zalakerámia

JAFHOLZ

További információért küldjön üzenetet!

CSEMPÉK, JÁRÓLAPOK KONYHÁHOZ ÉS FÜRDŐSZOBÁHOZ A TITÁN-BETONNÁL

Építőanyag kereskedésünk minden építkező és kivitelező számára hatalmas választékot tud biztosítani konyha és fürdőszoba felszerelés terén is. Ráadásul minden kültéri járólap és fürdőszoba csempe helyszíni kiszállítását is meg tudjuk oldani: a végén úgy is velünk jár a legjobban!

A Titán-Betonnál a legkorszerűbb hidegburkolat, valamint melegburkolat megoldások közül válogathat, amelyekhez szakmai segítséget is adunk.

Építőanyag kereskedésünknél megtalálja a teljes Zalakerámia csempe és padlólap kínálatot. Melegburkolatoknál Jaf Holz laminált padlókat is tudunk biztosítani. Ezek a rétegelt eljárással készült termékek különösen nagy népszerűségnek örvendenek egyszerű kezelhetőségüknek és széles alkalmazhatóságuknak köszönhetően. A megfelelő kopásállóság mellett nem csak a konyhában alkalmazhatók: tulajdonképpen majdnem mindenhol megállják a helyüket.

Arra azonban figyeljen, hogy a kültéri járólapokkal ellentétben ezek a laminált padlólapok csak beltéri alkalmazásra lettek tervezve. A Titán-Beton kedvező építőanyag áraival és hatalmas választékával minden feltétel adott ahhoz, hogy kialakíthassa az ideális fürdőszobát vagy konyhát. Fedezzen fel új színeket és mintákat: ilyen kínálat mellett csak a bőség zavarától kell majd tartania! A klasszikus fehér mellett számos kék és zöld variáció közül is választhat, de akár kevésbé klasszikus színek közül is válogathat, ha valami igazán egyedit szeretne létrehozni.

Aktuális kültéri járólap és csempe árainkért lépjen kapcsolatba építőanyag kereskedésünkkel és kérjen tőlünk árajánlatot!

Építőanyag kereskedésünk helyszíne

Küldjön nekünk üzenetet

Adatkezelés