Rólunk

Kérdése van, írjon nekünk!

Titán-Beton Kft.

Építés: értékteremtés, ami egy új környezet megvalósítására törekszik.

Mi, akik az építőiparban dolgozunk, valamennyien ezt a hitet valljuk, ezt tanultuk.
Hivatásszerűen gondolunk az építésre, hiszen aki a szakmáját hivatásnak tartja, annak az építőipar küldetés…

Nap, mint nap ez az indíttatás motivál bennünket, segítve túllendülni a nehézségeken, ötleteket merítve a projektek lendületbe hozásához, a kezdést követő bizonytalan időszakokban a sikerhez vezető úton.
A szakmaiságot tekintjük legfontosabb eszközünknek, még akkor is, ha a hétköznapok szürkesége néha beárnyékolja az alkotáshoz szükséges „álomvilágot”.

A tudásban, és a megbízhatóságban hiszünk, szembefordulva a lila ígéretekkel.

30 év kivitelezői, építőanyag kereskedelmi, ingatlanfejlesztési, és 20 éves betongyártási tapasztalatunk mellett kiépült kivitelezői kapcsolatrendszerünk, elkötelezett és képzett szakembereink adnak biztos alapot ehhez a küldetéshez.
Elkészült projektjeink, kiépült kapcsolatrendszerünk garantálja, hogy Szentgotthárdon, az Őrségben és a Rába-vidéken is tudják, építőiparban a Titán-Beton a minőség, a garancia és a megbízhatóság.
Tevékenységünk az építőipar teljes palettáját felöleli, de igazán a lakásépítés, generálkivitelezés, betongyártás,-szállítás,-bedolgozás, építőanyagkereskedelem, ingatlan hasznosítás jelentős.
Napjainkban kiemelt célunk, hogy az általunk tervezett, kivitelezett lakások, ingatlanok használatát kizárólag megújuló energiahasznosításra alapozzuk.
Köszönjük, ha bennünket választ. Jól dönt, mert a végén biztos, hogy velünk jár a legjobban!

Küldjön nekünk üzenetet

Adatkezelés